Ευ. Μεϊμαράκης: Από το «όχι σε όλα», ο κ. Τσίπρας έχει περάσει στο «ναι σε όλα»

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 20:59
UPD:23:40
INTIME NEWS/ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ζήτησε την παραίτηση τόσο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, όσο και του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.

A- A A+

Από το «όχι σε όλα», ο κ. Τσίπρας έχει περάσει στο «ναι σε όλα», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια δηλώσεών του από την Καστοριά, όπου και περιοδεύει, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέρριψε ευθύνες στον Πρωθυπουργό για το γεγονός ότι η Κομισιόν προτείνει κοινές περιπολίες στο Αιγαίο με την Τουρκία.

«Ο κ. Τσίπρας δεν τους εξήγησε ότι δεν γίνεται να συμβεί κάτι τέτοιο» τόνισε και σημείωσε ότι τον Ιανουάριο ο Πρωθυπουργός ήταν σε όλα «όχι» και από τον Σεπτέμβριο και μετά όλα έχουν γίνει «ναι». «Ένα “όχι” δεν μας είπε» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μειμαράκης αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, και διερωτήθηκε ποια θα ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, εάν η Ν.Δ. ήταν στην κυβέρνηση και δεχόταν βίαιη επίθεση ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά ακριβώς από τους άνδρες της αστυνομίας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ζήτησε την παραίτηση τόσο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, όσο και του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.

«Η Ιστορία δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερή. Είναι Εθνική Ιστορία και είναι Εθνική υπόθεση όλων μας. Κι εμείς οφείλουμε να μην αφήσουμε να την παραχαράξουν, ούτε και να δημιουργηθούν τέτοια ζητήματα» σχολίασε καταλήγοντας.  

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή