Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η χειρότερη της μεταπολίτευσης, λέει ο Απ. Τζιτζικώστας

Ομιλία στις Σέρρες
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 21:18
UPD:21:25
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σχετικά με τη Ν.Δ., ο κ. Τζιτζικώστας δεσμεύτηκε για την αλλαγή της παράταξης, προειδοποιώντας ότι «αν κάνουμε μία επιλογή ήττας στις 22 Νοεμβρίου, τότε κινδυνεύουμε να γίνουμε μία ανάμνηση της εποχής» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

 Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η χειρότερη της μεταπολίτευσης, υποστήριξε ο υποψήφιος πρόεδρο της Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στις Σερρες.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν ισοδύναμα ή «παράλληλα» προγράμματα, και κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στις βαθιές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

«Όσο η κυβέρνηση βάζει τρικλοποδιές στον τουρισμό, τις εμπορικές συναλλαγές, τον πρωτογενή τομέα, νέο παραγωγικό μοντέλο δεν θα χτίζεται» διαμήνυσε και εκτίμησε ότι θα έρθουν και νέα μέτρα.

Σχετικά με τη Ν.Δ., ο κ. Τζιτζικώστας δεσμεύτηκε για την αλλαγή της παράταξης, προειδοποιώντας ότι «αν κάνουμε μία επιλογή ήττας στις 22 Νοεμβρίου, τότε κινδυνεύουμε να γίνουμε μία ανάμνηση της εποχής».

Οι πολιτικοί, συνέχισε, είναι για να βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα και όχι να κρυβόμαστε. «Βγαίνω μπροστά για να αλλάξω την παράταξη» τόνισε και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κανέναν ασυμβίβαστο για πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός της χώρας. 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή