Κυρ. Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα γερασμένο κόμμα

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 23:14
UPD:23:16
INTIME NEWS

Οσον αφορά τις διαδικασίες των εσωκομματικών προεδρικών εκλογών στην Νέα Δημοκρατία ο κ. Μητσοτάκης (φωτ. αρχείου) έθεσε το θέμα της διεξαγωγής μιας δημόσιας συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων για το μέλλον του κόμματος. 

A- A A+

Το δίλημμα της εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης είναι αν θα προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία σε μια δημιουργική και ουσιαστική ανανέωση ή θα παραμείνει σε στασιμότητα, η οποία νομοτελειακά θα οδηγήσει και σε συρρίκνωση, τόνισε απόψε στον Βόλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε υποστηρικτές του σε εκδήλωση.

Όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία είναι ένα γερασμένο κόμμα και χρειάζεται δημιουργική ανανέωση.

«Εγώ αγωνίζομαι προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να μετατραπεί από ένα συρρικνωμένο κόμμα του 28% σε μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να αναγνωρίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει διαζύγιο από τις παραγωγικές τάξεις της κοινωνίας, ότι δεν μιλάει πια ουσιαστικά στη νεολαία και ότι είναι ένα κόμμα γερασμένο και σε επίπεδο μηχανισμών και σε επίπεδο ιδεών αλλά και σε επίπεδο προσώπων».

Οσον αφορά τις διαδικασίες των εσωκομματικών προεδρικών εκλογών στην Νέα Δημοκρατία ο κ. Μητσοτάκης έθεσε το θέμα της διεξαγωγής μιας δημόσιας συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων για το μέλλον του κόμματος. Όπως επεσήμανε έχει ζητήσει επανειλημμένως μια συζήτηση όχι μόνο τηλεοπτική, αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά ένας τουλάχιστον συνυποψήφιος, ο κ. Μεϊμαράκης,δεν ανταποκρίνεται και λυπάται γι' αυτό.

Ο κ. Μητσοτάκης καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος και αναφερόμενος στις καταγγελίες του κ. Πανούση είπε ότι πρέπει να επιληφθεί άμεσα και αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή