Αδ. Γεωργιάδης: Κανένας φόβος για τη συνοχή του κόμματος

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 23:36
UPD:23:37
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης (φωτ. αρχείου) μίλησε για σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά και πολιτική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ.

A- A A+

«Στο παρελθόν η ΝΔ κέρδισε την εξουσία χωρίς να λέει ευθέως τι θέλει να κάνει, αλλά στρογγυλεύοντας τα πράγματα και κουβαλώντας μια φοβία για την αριστερά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας απόψε σε συγκέντρωση στην Πάτρα.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «το να πάρουμε την εξουσία είναι γλυκό, αλλά αν την πάρουμε χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει τι θα την κάνουμε, είναι μια τρύπα στο νερό», και συνέχισε: «Πρέπει να την πάρουμε επειδή την αξίζουμε, επειδή έχουμε επιβάλει τις ιδέες μας στην κοινωνία και να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Αυτό είναι το μόνο μέλλον που έχει και η ΝΔ και ο τόπος. Οτιδήποτε άλλο θα είναι συμβιβασμός».

Επίσης, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε για σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά και πολιτική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ.

Σχετικά με την εκλογική διαδικασία ο 'Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η ΝΔ δεν έχει να χάσει τίποτα από μια τηλεμαχία» και σημείωσε ότι «είναι προσβλητικό να υπάρχει φόβος γι' αυτή». Ακόμη είπε ότι δεν έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση και προβολή των θέσεων κάθε υποψηφίου, ώστε να τις γνωρίζουν τα μέλη του κόμματος που θα ψηφίσουν για νέο αρχηγό στις 22 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένας φόβος για τη συνοχή του κόμματος».

Όσον αφορά στις σημερινές δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, είπε ότι σε οποιαδήποτε χώρα είχε συμβεί κάτι ανάλογο θα είχε γίνει πολιτικός σεισμός και προσέθεσε: «Απορώ πώς στεκόμαστε ακόμα χωρίς να συμβαίνει τίποτα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή