Φραστικό επεισόδιο Οδ. Κωνσταντινόπουλου - Χρ. Παππά στη Βουλή

Βαριές εκφράσεις από τον βουλευτή της Χ.Α.
Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 19:49
UPD:19:51
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του κ. Κωνσταντινόπουλου στον προπηλακισμό βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Φραστικό επεισόδιο συνέβη στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον βουλευτή της Χρυσής, Χρήστο Παππά.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του κ. Κωνσταντινόπουλου στον προπηλακισμό βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν είμαι σύμφωνος με αυτό που έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούν να παίρνουν οι πολίτες το νόμο στα χέρια τους. Αυτό είναι ζούγκλα. Κι αυτό συμβαίνει γιατί η πολιτεία δεν μπόρεσε ούτε εκείνη τη στιγμή ούτε 4 ημέρες μετά να συλλάβει τους φασίστες που ξυλοκόπησαν τον Γιώργο Κουμπουτσάκο», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Τι έγινε στη Θεσσαλονίκη;», ρώτησε ο Χρ. Παππάς. «Δεν συνομιλώ με ανθρώπους που προσκυνούν τη φωτογραφία του Χίτλερ», απάντησε ο Οδ. Κωνταντινόπουλος, και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποχωρώντας από την αίθουσα ακούσθηκε να λέει «μ..., άντε γ...».

Newsroom Naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή