Απ. Τζιτζικώστας: Η Ν.Δ. έχει χάσει την πυξίδα της

«Πρέπει να δείξουμε στους πολίτες ότι καταλάβαμε τα λάθη μας»
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 21:47
UPD:21:49
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ότι ο κόσμος θέλει την αλλαγή, καθώς «πρέπει να μπει ένα τέλος στην κατηφόρα», ενώ προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση, εξαιτίας των ιδεοληψιών της, οδηγεί τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει την πυξίδα μας, παραδέχθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας, καταγγέλλοντας ότι η παράταξη έχει καταστεί ένα κόμμα κλειστών μηχανισμών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κ. Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα της Ν.Δ. δεν είναι η ιδεολογία της, αλλά η παρέκκλιση από αυτή.

«Στις 22 Νοεμβρίου καλούμαστε να επιλέξουμε εάν θα μείνουμε στάσιμοι και φοβικοί ή θα αλλάξουμε νοοτροπία, δομές, τρόπο λειτουργίας και πρόσωπα» συνέχισε ο υποψήφιος πρόεδρος, τονίζοντας ότι «πρέπει να δείξουμε στους πολίτες ότι καταλάβαμε τα λάθη μας».

Συνεχίζοντας, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ότι ο κόσμος θέλει την αλλαγή, καθώς «πρέπει να μπει ένα τέλος στην κατηφόρα», ενώ προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση, εξαιτίας των ιδεοληψιών της, οδηγεί τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

«Η Ν.Δ. είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βάλει φρένο σ’ αυτή την κυβέρνηση, αρκεί να αλλάξει η ίδια» υπογράμμισε, ξεκαθαρίζοντας ότι «έτσι όπως  είναι το κόμμα, δεν μπορεί να μιλήσει στους πολίτες». 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή