Την Τρίτη η φωταγώγηση της Αθήνας εν όψει Χριστουγέννων

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 15:15
UPD:15:18
REUTERS/JOHN KOLESIDIS

Η φωταγώγηση είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στις 19 Νοεμβρίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

A- A A+

Την Τρίτη, στις 19:00, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα δώσει στην πλατεία Συντάγματος τo σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η φωταγώγηση είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στις 19 Νοεμβρίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Από τις 17.30, μουσικές θα πλημμυρίσουν την Αθήνα, καθώς δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά) και τον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος και να υποδεχθούν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Στις 19.00 η Big Band του δήμου Αθηναίων μαζί με τον Σάκη Ρουβά, σε μια ειδική εμφάνιση και ρεπερτόριο προσαρμοσμένα στο πνεύμα των ημερών, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Συντάγματος. Θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης υπό τη διδασκαλία της Κατερίνας Βασιλάκου.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή