Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Ευ. Μεϊμαράκης να συγκαλέσει τα όργανα του κόμματος

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 20:28
UPD:20:30
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο κ. Γεωργιάδης (φωτ. αρχείου) κάλεσε τους βουλευτές οι οποίοι «ως μη όφειλαν» έχουν λάβει θέση υπέρ του κ. Μεϊμαράκη ή του Απόστολου Τζιτζικώστα στην κούρσα για τη διαδοχή του Αντ. Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ. να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην πλήξουν την εικόνα του κόμματος με συγκρούσεις.

A- A A+

Να συγκαλέσει τα όργανα του κόμματος και συγκεκριμένα την Κοινοβουλευτική Ομάδα κάλεσε τον συνυποψήφιό του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και υπηρεσιακό πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τους βουλευτές οι οποίοι «ως μη όφειλαν» έχουν λάβει θέση υπέρ του κ. Μεϊμαράκη ή του Απόστολου Τζιτζικώστα στην κούρσα για τη διαδοχή του Αντ. Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ. να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην πλήξουν την εικόνα του κόμματος με συγκρούσεις.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. καταλόγισε βασικές ευθύνες για το φιάσκο στην εκλογική διαδικασία νέου αρχηγού του κόμματος στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Παπαμιμίκο, ωστόσο σημείωσε ότι ο κ. Μεϊμαράκης, ως υπηρεσιακός πρόεδρος, θα έπρεπε να είχε διαπιστώσει τα τεχνικά προβλήματα που είχαν ανακύψει και να είχε ενημερώσει το κόμμα και τους συνυποψηφίους του.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή