Κ. Τσιμάρας: Δεν είμαι αποδιοπομπαίος τράγος για να αναλάβω τις ευθύνες άλλων

«Αν είναι να παραιτηθούμε όλοι εμείς της ΚΕΦΕ να παραιτηθεί και ο πρόεδρος της Ν.Δ.»
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 11:16
UPD:11:20
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

O Κώστας Τσιμάρας (φωτ. αρχείου) εξήγησε πως η χθεσινή αποτυχία «αφορά καθαρά στο τεχνικό κομμάτι», καθώς δεν μπόρεσε η εταιρεία να «σηκώσει το σύστημα».

A- A A+

«Δεν είμαι αποδιοπομπαίος τράγος για να αναλάβω τις ευθύνες άλλων» δήλωσε ο γενικός διευθυντής Ν.Δ. Κώστας Τσιμάρας, σημειώνοντας πως αν είναι να παραιτηθούν τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, θα πρέπει να παραιτηθεί και ο πρόεδρος του κόμματος.

«Υπάρχει και ένας πρόεδρος να αναλάβει τις ευθύνες του, υπάρχουν αντικειμενικές ευθύνες του ανθρώπου που προΐσταται του κόμματος», είπε συγκεκριμένα μιλώντας στον Alpha 989 για την αποτυχία της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.

Έκανε επίσης λόγο για «άσχημη, ατυχή στιγμή, που μας έχει στενοχωρήσει όλους» και εξήγησε πως η χθεσινή αποτυχία «αφορά καθαρά στο τεχνικό κομμάτι», καθώς δεν μπόρεσε η εταιρεία να «σηκώσει το σύστημα».

Όπως είπε, η εταιρεία έχει αναλάβει όλη την ευθύνη εγγράφως, ο εκπρόσωπός της εκλήθη να επιστρέψει την προκαταβολή και το κόμμα επιφυλάσσεται για τις ρήτρες που υπάρχουν. Ο κ. Τσιμάρας διευκρίνισε παράλληλα ότι τη συγκεκριμένη εταιρεία την  επέλεξαν οι τεχνικοί εκπρόσωποι των υποψηφίων. «Αξιολόγησαν όλες τις προσφορές, υπήρχε και από την αρμόδια οικονομική επιτροπή ‘ξεσκόνισμα’ και στις  7 εταιρείες που υπέβαλαν προσφορά και κατέληξαν στη συγκεκριμένη, η οποία ήταν και η πιο οικονομική», ανέφερε.

«Εδώ και 10 μέρες κάθε πρωί κάναμε σύσκεψη με την εταιρεία και είχαμε διαβεβαιώσεις πως όλα θα πάνε καλά, δεν μας ανεφέρθη ποτέ ότι υπήρχε πρόβλημα. Ανησυχήσαμε μόνο το Σάββατο το βράδυ, οπότε έδειχναν κάποια δυστοκία και μια διστακτικότητα», εξήγησε ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή