Ελ. Βόζεμπεργκ: Η ΝΔ δεν θα γίνει δεκανίκι οικουμενικής κυβέρνησης

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 11:34
UPD:11:36
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ (φωτ. αρχείου) αρνήθηκε ότι πίσω από το χθεσινό φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών κρύβεται κάποιο ρήγμα στους κόλπους του κόμματος. 

A- A A+

Κατηγορηματικά αντίθετη στο ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, με τη συμμετοχή της Ν.Δ., εμφανίζεται η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία με αφορμή τη χθεσινή ματαίωση της εκλογικής διαδικασίας συντάσσεται με τα στελέχη που ζητούν να πραγματοποιηθεί σήμερα σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM η κ. Βόζεμπεργκ ρωτήθηκε αν υπάρχουν κάποιοι βουλευτές που συμφωνούν με το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης και απάντησε: «Η Ν.Δ. δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή ένα δεκανίκι οικουμενικής, την οποία δεν ζητάει και επίσημα στο κάτω κάτω η κυβέρνηση».

Εξάλλου, αρνήθηκε ότι πίσω από το χθεσινό φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών κρύβεται κάποιο ρήγμα στους κόλπους του κόμματος. 

Είπε ότι συντάσσεται με την πρόταση για άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, έκανε γνωστό ότι δεν είναι μόνο οι 16, αλλά πολλοί περισσότεροι βουλευτές που το ζητούν και τόνισε ότι, σύμφωνα με το καταστατικό, ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι αυτός που πρέπει να παραγγείλει στον γραμματέα τη σύγκληση.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή