Απάντηση Μ. Βορίδη στις «αναληθείς αναφορές» του Β. Μεϊμαράκη

«Οι ‘παλιοί’ να κρατούν την αντιπαράθεση σε ένα επίπεδο»
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 12:41
UPD:12:42
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης.

A- A A+

Αναληθείς χαρακτηρίζει ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης τις αναφορές του προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, περί σχέσεων του ιδίου με την εταιρεία που ανέλαβε την υποστήριξη των εσωκομματικών εκλογών.

«Ο κ. Μεϊμαράκης με κατηγόρησε για υποκρισία διότι όπως είπε γνώριζα την εταιρεία που ανέλαβε το έργο της υποστήριξης των εκλογών για τον πρόεδρο της Ν.Δ., της είχα δώσει δουλειές ως υπουργός και είχα και δικηγορικές σχέσεις μαζί της. Απαντώ: Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε επαγγελματική ή άλλη σχέση με την εταιρία», σημειώνει ο κ. Βορίδης σε ανακοίνωσή του.

Αναφέρει ακόμη ότι εξ όσων γνωρίζει ουδέποτε έχει ανατεθεί από τον ίδιο, στο πλαίσιο της άσκησης των υπουργικών του καθηκόντων, έργο στην συγκεκριμένη εταιρεία.

«Σε κάθε περίπτωση η υπηρεσία που ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο στην εν λόγω εταιρεία αποτελεί υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας στην οποία εξ όσων γνωρίζω προΐσταται ο κ. Μεϊμαράκης. Τι εννοεί ακριβώς; Έχω παρέμβει στον ίδιο ή σε άλλον καθοιονδήποτε τρόπο προκειμένου να ανατεθεί το συγκεκριμένο έργο στην συγκεκριμένη εταιρεία;», αναρωτιέται ο βουλευτής και καταλήγει: «Είπαμε να κρατάμε την αντιπαράθεση σε ένα επίπεδο, ειδικά οι ‘παλιοί’ που ισχυρίζονται ότι είναι θεματοφύλακες του πολιτικού πολιτισμού».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή