Κ. Γκιουλέκας: Πρέπει να πέσουν κεφάλια

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 13:41
UPD:13:42
INTIME NEWS

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας.

A- A A+

Να αναζητηθούν ευθύνες και να πέσουν κεφάλια για την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών ζήτησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας λέγοντας πως η εικόνα και το κύρος του κόμματος υπέστησαν ζημιά που δεν του αξίζει. 

Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο κ. Γκιουλέκας ανέφερε πως συντάσσεται με την πρόταση των 16 συναδέλφων του για άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και πρότεινε να παγώσει η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου για να μην επαναληφθεί και πάλι το ίδιο πρόβλημα.

«Θεωρώ ότι πρέπει να παγώσουν οι διαδικασίες για κάποιο διάστημα προκειμένου να είμαστε έτοιμοι, όταν θα ξανακαλέσουμε τον κόσμο για να μην πάθουμε το χθεσινό φιάσκο», είπε.

Για το ενδεχόμενο παραίτησης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την ηγεσία του κόμματος, ο βουλευτής της Ν.Δ. είπε ότι δεν είναι αυτό το ζητούμενο, υπενθύμισε ότι ο μεταβατικός πρόεδρος είναι περιβεβλημένος και με τις υπογραφές των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τόνισε ότι σε περίπτωση που αντικατασταθεί μόνο ζημία μπορεί να φέρει στο κόμμα. 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή