ΕΛΣ: Ματαιώσεις παραστάσεων λόγω απεργίας των τεχνικών

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 14:19
UPD:14:22
Vassilis Makris

«Θύμα» της απεργιακής κινητοποίησης των τεχνικών της ΕΛΣ έπεσε η παράσταση της όπερας «Καπουλέτοι και Μοντέκκοι».

A- A A+

Στη ματαίωση των παραστάσεων της όπερας «Καπουλέτοι και Μοντέκκοι» το Σάββατο (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) και «Καρμενσίτας» την Κυριακή (Θέατρο Ολύμπια) οδήγησε η στάση εργασίας του Σωματείου Τεχνικού Βοηθητικού και Λοιπού Προσωπικού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), εξαιτίας της καθυστέρησης στην καταβολή της μισθοδοσίας επί δέκα ημέρες.

Οι θεατές που αγόρασαν ηλεκτρονικά εισιτήρια για την παράσταση «Καπουλέτοι και Μοντέκκοι» και δεν τα είχαν παραλάβει θα λάβουν αυτόματα την επιστροφή στην πιστωτική τους κάρτα.

Όσοι αγόρασαν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους και τα παρέλαβαν θα πρέπει να τα επιστρέψουν στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (ΜΜΑ)  από σήμερα,  Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, προκειμένου να λάβουν την επιστροφή των χρημάτων στην πιστωτική τους κάρτα.

VASSILIS MAKRIS

Η χορεύτρια του Μπαλέτου της ΕΛΣ και χορογράφος των «Καρμενσίτας» Μαρία Κουσουνή, διδάσκει την χορογραφία. Φωτογραφία από τις πρόβες της παράστασης.

Οι θεατές που αγόρασαν με μετρητά τα εισιτήριά τους θα πρέπει να περάσουν από τα ταμεία του ΜΜΑ (όσοι τα έχουν αγοράσει από το Μέγαρο) και από τα ταμεία της ΕΛΣ (όσοι τα έχουν αγοράσει από τη Λυρική), από Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, για να παραλάβουν τα χρήματά τους.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων για την «Καρμενσίτας» θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και θα τους δοθεί η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων τους ή αλλαγής των εισιτηρίων τους για μια από τις επόμενες παραστάσεις της συγκεκριμένης παραγωγής.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή