Ντόρα Μπακογιάννη: Να κατεβάσουν τους τόνους οι τέσσερις υποψήφιοι

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 08:47
UPD:08:53
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ούτε ο κ. Παπαμιμίκος, ούτε οι τέσσερις υποψήφιοι. Η Ν.Δ. είναι η βάση της, οι φίλοι της τα στελέχη της» είπε η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Έκκληση στους τέσσερις υποψήφιους για την προεδρία της Ν.Δ. να κατεβάσουν τους τόνους και να αφήσουν τις προσωπικές επιθέσεις απηύθυνε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κ. Μπακογιάννη συνέστησε ψυχραιμία τονίζοντας ότι το θέμα τώρα είναι η Νέα Δημοκρατία και να κρατηθεί το κόμμα ενωμένο, ενώ ερωτηθείσα σχετικά, παραδέχθηκε ότι υπάρχει κίνδυνος διάσπασης. «Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ούτε ο κ. Παπαμιμίκος, ούτε οι τέσσερις υποψήφιοι. Η Ν.Δ. είναι η βάση της, οι φίλοι της τα στελέχη της» είπε η βουλευτής προσθέτοντας ότι το κόμμα οφείλει να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τους ανθρώπους που στήθηκαν στα εκλογικά κέντρα την Κυριακή.

Ανέφερε ακόμη πως δεν υπάρχει καταστατική διαδικασία που να μπορεί να διώξει τον κ. Παπαμιμίκο, σημειώνοντας ότι το κόμμα πρέπει να αποκτήσει επιτέλους «ένα νέα δημοκρατικό καταστατικό».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή