ΕΠΟ: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση στην έφεση του Παναθηναϊκού

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 22:35
UPD:23:24
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η απόφαση της Επιτροπής αναμένεται να κοινοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

A- A A+

Εκδικάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Παναθηναϊκού για την τιμωρία που του επιβλήθηκε πρωτόδικα από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας για τα έκτροπα στο ματαιωθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η υπεράσπιση της αθηναϊκής ομάδας επέρριψε ευθύνες στον διαιτητή Ανδρέα Παππά για τη μη τέλεση του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι είχε έγγραφη εγγύηση της Αστυνομίας πως μπορεί να ξεκινήσει το ματς, αλλά και στην ΕΛ.ΑΣ., επειδή κατά τον Παναθηναϊκό αφενός δεν επέτρεψε στους ανθρώπους του να κάνουν δικό τους έλεγχο και αφετέρου διότι πριν τον αγώνα είχε εξοργίσει τους οπαδούς με τη στάση των οργάνων της.

Η διαδικασία διήρκεσε για περισσότερο από δύο ώρες, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρότι είχε κάνει πρόσθετη παρέμβαση, δεν παρέστη. Η απόφαση της Επιτροπής αναμένεται να κοινοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σε πρώτο βαθμό ο Παναθηναϊκός έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3, του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου, του επιβλήθηκε ποινή τιμωρίας της έδρας για τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 190.000 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις