Κλιμακώνουν οι αγρότες της Κορινθίας- Αποκομμένη η Αττική από την Πελοπόννησο

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 13:20
UPD:13:22
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Αποκομμένη είναι αυτή τη στιγμή η Αττική από την Πελοπόννησο, καθώς αγρότες της Κορινθίας που κρατούν κλειστή για πολλοστή μέρα τη νέα Εθνική στον Ισθμό και προχωρούν κατά διαστήματα και στο κλείσιμο της παλαιάς Εθνικής, έκλεισαν και τον παράδρομο στο Καλαμάκι, απ' όπου περνούσαν, έστω με δυσκολία, τα οχήματα.

Το μεσημέρι, στο μπλόκο του Ισθμού έφτασαν με αυτοκίνητα και ταξί που συμμετέχουν στην απεργία οι απεργοί από την πόλη της Κορίνθου, όπου νωρίτερα επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΕΕ.

Κλειστά από την Τετάρτη το απόγευμα τα διόδια της Νεστάνης

Επίσης, από χθες Τετάρτη στις 6.00 το απόγευμα οι αγρότες έχουν κλείσει και τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης και θα μείνουν εκεί τουλάχιστον έως σήμερα τα μεσάνυχτα. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό μέσω Αχλαδόκαμπου.

Το μπλόκο των αγροτών στη Νεστάνη μετά τις συγκεντρώσεις που ξεκινούν σε λίγο στην Τρίπολη θα ενισχυθεί και από τους οδηγούς ταξί, που θα πάνε στα διόδια με τα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΜΠΕ στην περιοχή, λόγω των κινητοποιήσεων, το ταξίδι από την Αθήνα ως την Τρίπολη, που διαρκεί υπό κανονικές συνθήκες δύο ώρες, τώρα ξεπερνά τις πέντε.

Στη Λακωνία οι αγρότες για δύο ώρες έκλεισαν και το δρόμο Κεραμωτή - Νεάπολη.

Επίσης, αγρότες με τρακτέρ από όλο το νομό κατευθύνονται αυτή την ώρα στη Σπάρτη

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή