Πορεία διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ προς τη Βουλή

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 20:50
NAFTEMPORIKI.GR
A- A A+

Πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Στη συγκέντρωση, η οποία ξεκίνησε στις 18.00 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20.00, συμμετείχαν πρωτοβάθμια σωματεία και εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σημειώνεται ότι η ΑΔΕΔΥ, από κοινού με την ΓΣΕΕ, έχει προκηρύξει 48ωρη γενική απεργία, την ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεων, ΑΔΕΔΥ και Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών έχουν καταλάβει από τις 6:00 το πρωί, το κτήριο του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, στο κέντρο της Αθήνας.

NAFTEMPORIKI.GR
Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέθεσε στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο – ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση και το νομοσχέδιο της νέας φορολεηλασίας. Δεν σταματούν όμως μόνο εκεί. Εκτός από τα παραπάνω, που θα επιβαρύνουν τον λαό με 5,4 δισ. ευρώ, η κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές να νομοθετήσει και επιπλέον «προληπτικά» μέτρα ύψους 3,6 δισ. ευρώ, εξόντωσης του λαού για να εφαρμοστούν άμεσα σε περίπτωση μη υλοποίησης του μνημονιακού προγράμματος.

Δίνουμε τη μάχη τώρα! Τα ψέματα τελείωσαν! Μπλόκο στα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα, στο ασφαλιστικό και τη νέα φοροεπιδρομή. Να ανατραπεί συνολικά η επίθεση Κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ. Παλλαϊκός ξεσηκωμός παντού με απεργίες, καταλήψεις, συλλαλητήρια κάθε μέρα από εδώ και εμπρός.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή