ΕΠΟ: Αθωώθηκε ο Μελισσανίδης, αντίδραση από Ολυμπιακό

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 22:29
UPD:22:35
ICON PRESS/ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση του παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκου και όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα περί απειλών και ύβρεων προς το πρόσωπό του, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Ουσιαστικά, ο ιδιοκτήτης της Ένωσης απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών, καθώς η αθώωσή του προέκυψε επειδή δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα και οι καταγγελίες του Κύρκου, ο οποίος είχε αναφέρει ότι δέχθηκε φραστική επίθεση και απειλές από τον Μελισσανίδη.

Στην απόφαση της Επιτροπής αντέδρασε με την ακόλουθη ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Μια ακόμα απόφαση ακατανόητη και προκλητική έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των τελευταίων ακατανόητων και προκλητικών ενεργειών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε τον “φίλαθλο” και αφανή ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη για τη λεκτική επίθεση, την εξύβριση και τις απειλές στον παρατηρητή της ΕΠΟ Δημήτρη Κύρκο που έλαβαν χώρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στον αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! 

Ακόμα και η λέξη ΝΤΡΟΠΗ μοιάζει λίγη για να περιγράψει αυτή την απόφαση-ανοσιούργημα που ανοίγει την πόρτα σε οποιονδήποτε θέλει να εκβιάζει και να απειλεί παράγοντες του ποδοσφαίρου, ακόμα και σε δημόσιο χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων. 

Δίνει το δικαίωμα να απειλούνται και να επηρεάζονται, διαιτητές, παρατηρητές, άνθρωποι της διαιτησίας. Το μόνο που μας μένει είναι να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Μιχαήλ Χαριάτη για την απόφασή του. Θυμίζουμε ότι με παλαιότερη απόφαση της ίδιας επιτροπής, η κυρία Λουίζα Γλυκερία Ιωαννίδου είχε απαλλάξει τον αφανή ιδιοκτήτη της ΑΕΚ για μια άκρως υβριστική ανακοίνωσή του. 

Δυστυχώς δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα και καλά θα κάνει ο κ. Κύρκος να μην ελπίζει ότι θα βρεθούν και εκείνοι που λίγες μέρες μετά το περιστατικό στο ΟΑΚΑ έκαψαν το αυτοκίνητό του αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της ενέργειας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το μόνο που καταφέρατε ήταν να ξεφτιλιστείτε στα μάτια του φίλαθλου κόσμου».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις