Μπάσκετ: Ανανέωσε τη συμφωνία με ΟΠΑΠ ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 19:49
UPD:19:51
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Από τη συνεργασία θα προκύψει οικονομικό όφελος τουλάχιστον 3 εκ. ευρώ για τον πρωταθλητή. Ως γνωστό, πριν από μερικές ημέρες η εταιρεία υπέγραψε και με τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε ήδη σε ισχύ συμφωνία με την ΑΕΚ. 

A- A A+

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΟΠΑΠ Α.Ε. για άλλα δύο χρόνια, που σημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα πορευθούν μαζί ως το 2018. 

Από τη συνεργασία θα προκύψει οικονομικό όφελος τουλάχιστον 3 εκ. ευρώ για τον πρωταθλητή. Ως γνωστό, πριν από μερικές ημέρες η εταιρεία υπέγραψε και με τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε ήδη σε ισχύ συμφωνία με την ΑΕΚ. 

H ανακοίνωση: 

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, μια εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, η οποία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων, μεταξύ των οποίων και του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου με την ονομασία "ΣΚΡΑΤΣ Τύχη στη στιγμή". 

Το ΣΚΡΑΤΣ για τις αγωνιστικές περιόδους 2016-2018 θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός και το λογότυπο του θα προβάλλεται στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας. 

O ΟΠΑΠ είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες τυχερών παιγνίων παγκοσμίως. Αποτελεί την κορυφαία εταιρία στην Ελλάδα, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος και στηρίζει εδώ και δεκαετίες έμπρακτα τόσο τον ελληνικό αθλητισμό όσο και την κοινωνία. Επίσης κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητά της. 

Η συμμετοχή του Ομίλου ΟΠΑΠ στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το ισχυρότερο Ελληνικό Αθλητικό Χορηγικό Πρόγραμμα, συνεχίζεται για 6η χρονιά ως μια από τις μακροβιότερες στον Ελληνικό Αθλητισμό και έχει αναδειχθεί σε μια αποδοτική και αποτελεσματική συνεργασία. Η συνεργασία αυτή συνοδεύτηκε τόσο από την επίτευξη σημαντικών εταιρικών στόχων και αποτελεσμάτων όσο και σημαντικών αθλητικών στόχων, όπως η συμμετοχή του Ολυμπιακού σε 3 τελικούς Final Four και την κατάκτηση 2 Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, καθώς και την κατάκτηση 3 Ελληνικών Πρωταθλημάτων. 

Ευελπιστούμε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα και για τους δύο οργανισμούς!».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις