Μπάσκετ: Νέα τιμωρία για Δ. Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 20:54
UPD:20:55
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 ευρώ (15.000 + 15.000) για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους πρώτους δύο τελικούς σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αντίστοιχα. 

A- A A+

Με 16μηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. 

Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ «πληρώνει» την παρουσία του στον πρώτο και στο δεύτερο τελικό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και την εκδίκαση της υπόθεσης από τον αθλητικό δικαστή.

Αναλυτικά, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 ευρώ (15.000 + 15.000) για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους πρώτους δύο τελικούς σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αντίστοιχα. 

Από την πλευρά του ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ τιμωρήθηκε με 8 μήνες απαγόρευσης εισόδου για κάθε τελικό, δηλαδή στο σύνολο 16, και πρόστιμο 20.000 ευρώ (10.000 για κάθε τελικό).

Nα σημειωθεί ότι ο ΕΣΑΚΕ έχει ψηφίσει την συνέκτιση των ποινών για φυσικά πρόσωπα και στην περίπτωση που ΕΟΚ και υφυπουργός Αθλητισμού επικυρώσουν την απόφαση της Λίγκας, τότε η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα συμψηφιστεί και θα ισχύει για 8 και όχι για 16 μήνες. 

Παράλληλα, εκκρεμεί η απόφαση για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με τις δηλώσεις του την επόμενη ημέρα της ολοκλήρωσης της σειράς των τελικών της Α1 Ανδρών.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις