Ελληνική διάκριση στο Παγκόσμιο Μουσικό Φεστιβάλ Ορχηστρών

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 17:26
A- A A+

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα «Μάντζαρος» της Κέρκυρας κατέκτησε το χρυσό βραβείο στο παγκόσμιο μουσικό Φεστιβάλ ορχηστρών «World Orchestra Festival 2016», που διεξήχθη στη Βιέννη.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, μετά το πόρισμα πενταμελούς επιτροπής, αποτελούμενης από τρία διακεκριμένα μέλη της Φιλαρμονικής της Βιέννης και από δύο Καθηγητές των Μουσικών Ακαδημιών της Βιέννης και του Πεκίνου.

Ο τελικός του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, έφερε τη Φιλαρμονική Ορχήστρα «Μάντζαρος» στην κορυφή των ευρωπαϊκών ορχηστρών και τον αρχιμουσικό της, Σωκράτη Άνθη, να τιμάται με το βραβείο «Εξαίρετου Μαέστρου».

Σωκράτης Άνθης.

Συγχαρητήριο μήνυμα του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αρ. Μπαλτά

Στέλνω τα ολόθερμα συγχαρητήριά μου στη Φιλαρμονική Ορχήστρα «Μάντζαρος» της Κέρκυρας, που κατέκτησε το χρυσό βραβείο στο Παγκόσμιο Μουσικό Φεστιβάλ Ορχηστρών «World Orchestra Festival 2016», το οποίο διεξήχθη στη Βιέννη, καθώς και στον αρχιμουσικό της κ. Σωκράτη Άνθη, που τιμήθηκε με το βραβείο «Εξαίρετου Μαέστρου». Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει την αγάπη και την παράδοση της Κέρκυρας για τη Μουσική.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς