Ν. Τόσκας: Επιτυχία της κυβέρνησης η σύλληψη Σακκά - Σεϊσίδη

Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 12:19
UPD:12:43
ΒΟΥΛΗ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
A- A A+

«Η επιτυχία είναι της κυβέρνησης και των διωκτικών αρχών. Δίνει το στίγμα ότι είμαστε άτεγκτοι σε όσους παραβιάζουν τον νόμο», τόνισε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αναφερόμενος στην σύλληψη των Σακκά και Σεϊσίδη.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι οι συλληφθέντες είχαν «πολιτική κάλυψη από την κυβέρνηση, είναι δυστυχώς πολιτικά παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ» και υποστήριξε ότι το 2013 είχαν δοθεί συνεντεύξεις τύπου στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (Βούτσης, Δρίτσας) υπέρ της αποφυλάκισης του Σακκά.

Πρόκειται για «παραλήρημα και ανακάτωμα του παρελθόντος», απάντησε ο κ. Τσόσκας και υπογράμμισε ότι «αξιοποιούν τις δημοκρατικές διαδικασίες αυτοί που υπονομεύουν την Δημοκρατία. Κάνουν κριτική για να την υπονομεύσουν και δεν μπορούν να είναι τιμητές της Δημοκρατίας και των θεσμών οι υπονομευτές της». «Οι "πλαδαρές" δημοκρατίες, όπως τις έχει αποκαλέσει ο αρχηγός τους ο Μιχαολολιάκος, αργούν, αλλά είναι πιο αποτελεσματικές για να μην επικρατήσουν οι απολυταρχίες και τα απολυταρχικά καθεστώτα», τόνισε.

Ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στις συλλήψεις για ναρκωτικά στα Εξάρχεια και προανήγγειλε νέες συλλήψεις και μάλιστα κοντά στην Χρυσή Αυγή. «Δεν ενεργούμε σε μία βραδιά με εφ’ όπλου λόγχη και ξεχνάμε τις άλλες μέρες. Δουλεύουμε με σύστημα και μεθοδικότητα και αυτό το φοβάται η Χρυσή Αυγή γιατί θέλει να ψαρέψει σε θολά νερά, μην παριστάνει η Χρυσή Αυγή τους φίλους των σωμάτων ασφαλείας. Ξένο σώμα είναι σε όλα αυτές τις καταστάσεις και το ξέρουν καλά», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Ξένο σώμα στην Αστυνομία είναι η τρομοκρατική αριστερά που διευθύνει τη χώρα. Ο υπουργός να πάψει να ασκεί ιδεολογική τρομοκρατία στα στελέχη της», απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή