ΕΠΟ: Ο Βαγγέλης Γραμμένος υποψήφιος της αντιπολίτευσης για τις εκλογές στην Ομοσπονδία

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 22:34
UPD:22:36
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ο Γραμμένος (φωτογραφία αρχείου) πήρε την ομόφωνη στήριξη των εκπροσώπων 29 Ενώσεων, οι οποίες παρέστησαν σε αυτή. 

A- A A+

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος, είναι ο «εκλεκτός» της αντιπολίτευσης στις εκλογές του Οκτωβρίου για την ανάδειξη προέδρου στην ΕΠΟ.

Σε διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ο Γραμμένος πήρε την ομόφωνη στήριξη των εκπροσώπων 29 Ενώσεων, οι οποίες παρέστησαν σε αυτή. 

«Με τιμά ιδιαιτέρως που όλοι οι συνάδελφοί μου πρότειναν την υποψηφιότητά μου ομόφωνα ώστε να ηγηθώ της προσπάθειας για την εξυγίανση και την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαι βέβαιος πως η κίνηση αυτή που έχω την τιμή να ηγούμαι θα βγει νικήτρια από την διαδικασία των εκλογών που έρχονται» δήλωσε ο Μακεδόνας παράγοντας.

«Σε αυτόν τον αγώνα όμως δεν περισσεύει κανείς και για τον λόγο αυτό καλούμε κάθε υγιή δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια μας ώστε με ενότητα να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις