ΕΠΟ: Προτείνει δυνατότητα διεξαγωγής τελικού Κυπέλλου στη Γερμανία ο Γκιρτζίκης!

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 20:06
UPD:25/08/2016 12:33
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο διοικητικός ηγέτης της Ομοσπονδίας εισηγήθηκε τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας σε γήπεδο εκτός της χώρας και συγκεκριμένα στη Γερμανία, με την εκτελεστική επιτροπή να το αποδέχεται (φωτ. αρχείου)!

A- A A+

Πρόταση, που για να υλοποιηθεί, θα πρέπει να παραμείνει στην προεδρία και μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, κατέθεσε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΕΠΟ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ομοσπονδίας εισηγήθηκε τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας σε γήπεδο εκτός της χώρας και συγκεκριμένα στη Γερμανία, με την εκτελεστική επιτροπή να το αποδέχεται!

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε είναι ξεκάθαρη: «Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 11.08.2016 ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου για τη δυνατότητα της ΕΠΟ να ορίζει ως έδρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας τροποποιώντας αναλόγως τη σχετική προκήρυξη.

Ως εκ τούτου η προκήρυξη του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων περιόδου 2016/2017 στο άρθρο 3 διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Έκτη φάση / τελικός αγώνας

Η έδρα του τελικού αγώνα του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από πρόταση της επιτροπής κυπέλλου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα γήπεδο εκτός Ελλάδος με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών FIFA / UEFA. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 εκτός αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις