ΕΠΟ: Επιδαιιτητής στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών ο Βασσάρας

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 16:08
UPD:16:10
INTIME SPORTS

ΕΠΟ και Super League ανακοίνωσαν ότι κατέληξαν στο πρόσωπο του Κύρου Βασσάρα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Mε κοινή απόφαση οι Δημήτρης Γκρούτσης (εκ μέρους της ΕΠΟ) και Δημήτρης Σαραϊδάρης (εκ μέρους της Super League) ανακοίνωσαν στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη, ότι κατέληξαν στο πρόσωπο του Κύρου Βασσάρα για τη θέση του επιδαιιτητή στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Λίγκας τη φετινή περίοδο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και αφού είχε προηγηθεί συνάντηση υπό τον πρόεδρο της ΕΠΟ με τη συμμετοχή του προέδρου της Λίγκας Γιώργου Στράτου παρουσία των Γκρούτση και Σαραϊδάρη, οι τελευταίοι προχώρησαν στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι υπογραφόμενοι α. Δημήτριος Σαραϊδάρης, Δημήτριος Γκρούτσης, οι οποίοι οριστήκαμε ο μεν  πρώτος με απόφαση του Δ.Σ της Super League, ο δεύτερος με απόφαση του Προέδρου της Ε.Π.Ο κ. Γκιρτζίκη και της Ε.Ε./Ε.Π.Ο, για να αποτελέσουμε την Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της ΚΕΔ/ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Super League περιόδου  2016-2017, δηλώνουμε και επιβεβαιώνουμε ότι όλες οι σχετικές διαδικασίες επιλογής και ορισμού μας έγιναν με βάση τις προβλεπόμενες ρήτρες, είναι σε πλήρη γνώση μας και έχουν την απόλυτη αποδοχή και συμφωνία μας.

Ειδικότερα δε, αποφασίσαμε τον  ορισμό του κ. Κύρου Βασάρα στην θέση του «επιδιαιτητή», μέχρι και την 1/10/2016, ημέρα ανάδειξης νέας Εκτελεστικής Επιτροπής  κατά της αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, η οποία στη συνέχεια θα επιβεβαιώσει τη σύνθεση της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών ή θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωσή της εφόσον αποφασίσει σχετικά.  Δηλώνουμε, τέλος, ότι ο ορισμός αυτός έγινε μετά από σχετική ανταλλαγή απόψεων και την μεταξύ μας συμφωνία. Την συμφωνία μας ανακοινώσαμε στον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ. Γκιρτζίκη Γεώργιο».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις