ΕΠΟ: «Τέλος εποχής» για Γκιρτζίκη

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 12:53
UPD:12:54
REUTERS/KOSTAS TSIRONIS

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

A- A A+

Η «νέα εποχή» στο ελληνικό ποδόσφαιρο αρχίζει από σήμερα ουσιαστικά και τυπικά και θα ολοκληρωθεί μετά τις εκλογές της ΕΠΟ, που προορίζονται να διεξαχθούν στις 29 Οκτωβρίου.

Αυτό διότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας, ακολουθώντας τον δρόμο των άλλων πέντε μελών (πρώην πια) του διοικητικού συμβουλίου, μετά τις εξελίξεις με τη δικαιοσύνη στο θέμα της Κάρτας Υγείας.

Τον... χορό άνοιξαν τα προηγούμενα 24ωρα οι Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Γιώργος Καραμελίδης, Νίκος Προύντζος και Γιάννης Οικονομίδης, για να έρθει σήμερα το πρωί ο Γιώργος Γκιρτζίκης και να υποβάλλει την παραίτησή του. 

Κάτι που όφειλε να κάνει, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα επέμβαινε άμεσα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Συναδινός, και θα τον «τελείωνε» με διαπιστωτική πράξη. 

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, όπως και οι προαναφερθέντες συνεργάτες του δεν έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, οι οποίες μετά την παρέμβαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου δεν θα διεξαχθούν την 1η Οκτωβρίου, όπως αρχικά είχαν προγραμματιστεί, αλλά σε άλλη ημερομηνία εντός του ερχόμενου μήνα, πιθανότατα την 29η Οκτωβρίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις