ΕΠΟ: Οριστικά στις 26 Οκτωβρίου οι εκλογές

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 15:40
UPD:15:43
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Το όνομα του νέου προέδρου της ΕΠΟ θα γίνει γνωστό στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά.

«Κλείδωσε» σήμερα η οριστική ημερομηνία των αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας, που ενώ είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την 1 του ερχόμενου μήνα στην Γεωργιούπολη, τελικά στη διάρκεια του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της η εκτελεστική επιτροπή ανακοίνωσε ότι η νέα διοίκηση θα γίνει γνωστή στις 26/10 σε ξενοδοχείο της περιοχής των Χανίων. 

Ως γνωστό το χρίσμα θα διεκδικήσουν, ο Βαγγέλης Γραμμένος και ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, ενώ στις 14 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Βουλιαγμένης θα εκλεγεί μέσα από τη γενική συνέλευση η εκλογική επιτροπή που θα «τρέξει» τη διαδικασία.»

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 12/9/2016 ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις. 

α. εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ. 

β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. 

γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων. 

δ. Επίσης αναπληρώθηκαν οι παραιτηθέντες Πρόεδροι Επιτροπών της ΕΠΟ. Στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Καραβασίλης, στην Επιτροπή των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων κ. Κώστας Μαρίνος- Ξανθός, στην Επιτροπή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ο κ. Ιωάννης Παππάς, στην Επιτροπή των Εθνικών Ομάδων ο κ. Αντώνης Παπαπετρίδης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος και στην Νομική Επιτροπή ως Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ως Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις