ΕΠΟ: «Καθάρισαν» με τις ποινές τους Μπέρτος και Μπαλάφας

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 22:00
UPD:22:02
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μανώλης Μπέρτος (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε κατά μία αγωνιστική την ποινή των Σωτήρη Μπαλάφα και Μανώλη Μπέρτου, δηλαδή από τρεις που είχε οριστεί αρχικά σε δύο.

Ως εκ τούτου και οι δύο έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των ομάδων τους όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, αντίθετα με τον Ταξιάρχη Φούντα, η έφεση του οποίου απορρίφθηκε και κατά συνέπεια ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου οφείλει ακόμη μία αγωνιστική.
 
Η ανακοίνωση:
 
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Συνεκδικάζει την έφεση του ποδοσφαιριστή ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΦΟΥΝΤΑ της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατά της υπ΄ αρ.223/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE, τους πρόσθετους λόγους και την πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει τους πρόσθετους λόγους έφεσης και την πρόσθετη παρέμβαση ως απαράδεκτους. Δέχεται τυπικά την έφεση και απορρίπτει αυτήν κατ΄ ουσία.
 
2. Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατά της υπ΄ αρ. 227/2016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στον εκκαλούντα ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 120€.
 
3. Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΡΤΟΥ της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κατά της υπ΄ αρ. 227/2016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στον εκκαλούντα ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 120€.
 
4. Δικάζει κατ΄ αντιμωλία. Συνεκδικάζει την έφεση και τους πρόσθετους λόγους αυτής. Απορρίπτει την έφεση του σωματείου ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κατά της υπ΄ αρ. 211/2016 απόφασης ΠΕ./ΕΠΟ και τους πρόσθετους λόγους αυτής»
.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις