Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων ο Γ. Καρράς

Το σχόλιο του Β. Λεβέντη
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 13:53
UPD:15:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ένωση Κεντρώων, ο Γ. Καρράς θεωρούσε ότι υπήρχαν στελέχη που τον υπονόμευαν και απαιτούσε από την ηγεσία του κόμματος να τα διώξει.

A- A A+

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Καρράς. Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ενημερώνει ότι δεν ανήκει πλέον στην Κ.Ο. του κόμματος.

«Όταν φεύγει το άρρωστο, ψηλώνει το δένδρο» σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ένωση Κεντρώων, ο Γ. Καρράς θεωρούσε ότι υπήρχαν στελέχη που τον υπονόμευαν και απαιτούσε από την ηγεσία του κόμματος να τα διώξει.

«Θα έχω αυτόνομη πολιτική πορεία»

Ο ίδιος ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, σε δήλωση παραίτησής του, αναφέρει:

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη που μου έδωσε την ευκαιρία να εκλεγώ βουλευτής και να εργαστώ με τις όποιες δυνάμεις μου για το καλό του τόπου.

Ως ανεξάρτητος βουλευτής δεσμεύομαι ότι θα έχω αυτόνομη πολιτική πορεία και θα συνεχίσω να εργάζομαι με τις λίγες δυνάμεις μου για το καλό της πατρίδας.

Ένωση Κεντρώων: Ο κ. Καρράς να παραδώσει την έδρα

Πάντως, η Ένωση Κεντρώων του ζητεί να παραδώσει την έδρα.

«Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, αλλά του υπενθυμίζουμε ότι στοιχειώδης εντιμότητα επιβάλλει να παραδώσει την έδρα, διότι η έδρα ανήκει στην Ένωση Κεντρώων και κατακτήθηκε με λίστα. Το μέλλον θα δείξει, αν δεν παραδώσει την έδρα ποιος δάχτυλος υπάρχει» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή