Γ. Καρράς: Δεν θέλω πολιτική καριέρα γυρολόγου

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 15:49
UPD:15:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο κ. Καρράς, εξηγώντας γιατί επέλεξε να αποχωρήσει, είπε πως το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε την οργάνωση την οποία θα έπρεπε να έχει «λόγω και του προσωποκεντρικού χαρακτήρα της».

A- A A+

Δεν περιμένω να πάω ούτε στη Ν.Δ. ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε να κάνω πολιτική καριέρα γυρολόγου, δήλωσε ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Καρράς, ο οποίος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τον Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά, ο κ. Καρράς, εξηγώντας γιατί επέλεξε να αποχωρήσει, είπε πως το κόμμα της Ενώσεως Κεντρώων δεν είχε την οργάνωση την οποία θα έπρεπε να έχει «λόγω και του προσωποκεντρικού χαρακτήρα της». Όπως είπε, αυτό το είχε εκφράσει από καιρό και ζητούσε τη βελτίωση της εσωτερικής λειτουργίας να μπορέσει να αποδώσει και ο ίδιος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ακόμη πως θα σκεφτόταν πάρα πολύ ακόμα και την παράδοση της έδρας, όμως «η βιασύνη του γραφείου Τύπου του κ. Λεβέντη να μιλήσει για "άρρωστο δέντρο"» τον αναγκάζει, όπως είπε, να υποστηρίξει πλέον την προσωπικότητά του. «Εγώ δεν είμαι το "άρρωστο δέντρο", και αν είμαι "άρρωστο δέντρο" γιατί δεν με είχε απομακρύνει ο Λεβέντης στο εξάμηνο;» ρώτησε και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε αν υπάρχουν και άλλα "άρρωστα δέντρα" και έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή