Πολιτικές εξελίξεις σύντομα «βλέπει» ο Β. Λεβέντης

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 16:19
UPD:16:20
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη της Ένωσης Κεντρώων ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε διευρυμένη συνεδρίαση του κόμματος. Προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις σύντομα και κατέθεσε την πρότασή του για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ακόμη, επανέλαβε ότι η Ένωση Κεντρώων ψηφίστηκε από τους πολίτες για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα προς όφελος των αδυνάτων και ζήτησε από το εκλογικό σώμα να ψηφίσει το κόμμα γιατί «δεν πρόδωσε ποτέ τον ελληνικό λαό».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες της» και ζήτησε να συγχωνευθούν οι πολλαπλές συντάξεις, να καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων και να εντοπιστούν οι αργόμισθοι από τον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Τέλος, εμφανίστηκε ενοχλημένος για το γεγονός ότι ο Γιώργος Καρράς δεν παρέδωσε τη βουλευτική του έδρα μετά από την αποχώρηση από το κόμμα.

«Οι ψήφοι που πήρε δεν είναι δικές του, είναι του κόμματος. Σαράντα χρόνια μάζευα πόρτα - πόρτα τους φίλους του κόμματος για να μας ψηφίσουν, δεν ήξεραν κανέναν Καρρά οι πολίτες. Αυτή είναι κίνηση αχαριστίας και ο λαός τιμωρεί πολύ σκληρά αυτούς τους πολιτικούς. Απέναντι του ο κ. Καρράς δεν έχει εμένα, αλλά την κοινωνία. Δεν μπορεί να παζαρεύει με κάποιο κόμμα την έδρα που δεν του ανήκει», είπε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή