Αφγανιστάν: Έκοψε τα αυτιά της νεαρής συζύγου του

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 20:59
UPD:21:02
REUTERS/MOHAMMAD ISMAIL

Σε δηλώσεις της προς το Γαλλικό Πρακτορείο από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται η 23χρονη επισήμανε: «Δεν θέλω πλέον να ζω με εκείνον, θέλω να πάρω διαζύγιο κι εκείνος να πάει φυλακή» (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

Τα αυτιά της νεαρής συζύγου του έκοψε Αφγανός σε μια περιοχή στα βόρεια της χώρας όπως έκανε γνωστό στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται η γυναίκα.

Το θύμα ηλικίας 23 ετών, η Ζαρίνα, δέχτηκε επίθεση τη νύχτα της Τρίτης στην επαρχία Μπαλχ από τον σύζυγό της, ο οποίος της έκοψε τα δύο αυτιά με ένα κοφτερό μαχαίρι, σύμφωνα με τον Νουρ Μοχάμαντ Φάιζ, διευθυντή του νοσοκομείου του Μαζάρ ι Σαρίφ.

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου, η Ζαρίνα, η οποία παντρεύτηκε σε ηλικία 13 ετών έναν άνδρα που ήταν γνωστό ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, μεταφέρθηκε «σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα: τα δύο της αυτιά είχαν αφαιρεθεί, εμείς θα προσπαθήσουμε να της προσφέρουμε εδώ ιατρική φροντίδα, εάν όχι θα γίνει η διακομιδή της στο εξωτερικό» διευκρίνισε ο ίδιος.

«Ο άνδρας το έσκασε, έχει ξεκινήσει έρευνα για τη σύλληψή του» διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνήτη του Μπαλχ, Σέρτζαν Ντουράνι.

Σε δηλώσεις της προς το Γαλλικό Πρακτορείο από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται η 23χρονη επισήμανε: «Δεν θέλω πλέον να ζω με εκείνον, θέλω να πάρω διαζύγιο κι εκείνος να πάει φυλακή».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή