ΕΠΟ: Παράταση ως τη Δευτέρα (24/4) για υπομνήματα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 15:57
UPD:15:59
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία στις ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ως τις 11:00 της προσεχούς Δευτέρας, 24 Απριλίου, για την κατάθεση γραπτών υπομνημάτων ως προς τα γεγονότα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν νομικά οι Αργύρης Λίβας και Βασίλης Δημακόπουλος, ο οποίος είναι δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τον ΠΑΟΚ οι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας. Α

πό την πλευρά της, η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τους Βασίλη Δημητριάδη (υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος), Μηνά Λυσάνδρου (διευθύνων σύμβουλος) και Ανδρέα Δημάτο, με τον πρώτο να είναι μάρτυρας.

Ως μάρτυρα η πλευρά του ΠΑΟΚ πρότεινε τον δεύτερο παρατηρητή του αγώνα, Περικλή Λασκαράκη, ο οποίος πριν την έναρξη της εκδίκασης δέχθηκε φραστική επίθεση από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, γεγονός που προκάλεσε επίσης φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους Θεοδωρίδη και Δημητριοάδη.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την έδρα να μην επιτρέπει στους δικηγόρους να αγορεύσουν. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί από την Τρίτη 25 Απριλίου και ύστερα.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις