Ηρώδειο: Δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της «Μαντάμα Μπαττερφλάι»

Την Τρίτη 30 Μαΐου
Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 17:35
Stefanos

Η διανομή των δωρεάν θέσεων για τη γενική δοκιμή της «Μαντάμα Μπαττερφλάι», -με την επίδειξη  δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας-, θα γίνει στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια.

A- A A+

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) θα προσφέρει 1500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της «Μαντάμα Μπαττερφλάι», την Τρίτη 30 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στο Ηρώδειο.

Με στόχο να κάνει την λυρική τέχνη προσβάσιμη σε όλους, η ΕΛΣ, προσφέρει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας, να παρακολουθήσουν μια μεγαλειώδη παραγωγή, στον εμβληματικό χώρο του Ηρωδείου.

Με τη σπαρακτική «Μαντάμα Μπαττερφλάι» του Τζάκομο Πουτσίνι, ανοίγει η ΕΛΣ τις φετινές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Για πρώτη φορά, ύστερα από χρόνια, η πρώτη καλοκαιρινή παραγωγή της ΕΛΣ, θα παρουσιαστεί για πέντε παραστάσεις στο Ηρώδειο, στις 31 Μαΐου και 2, 3, 4, 7 Ιουνίου, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία, σκηνικά, κοστούμια Ούγκο ντε Άνα.

STEFANOS

Η διανομή των δωρεάν θέσεων για τη γενική δοκιμή της «Μαντάμα Μπαττερφλάι», -με την επίδειξη  δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας-, θα γίνει στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 / τηλ. κέντρο: 210 3662100), την Παρασκευή 26 Μαΐου, από τις 12.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10.00 έως τις 14.00

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς