Παναθηναϊκός: «Είμαστε το εξιλαστήριο θύμα»

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 18:55
UPD:19:06
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι «πράσινοι» υπογραμμίζουν πως αποτελούν «το εξιλαστήριο θύμα» επειδή ο σύλλογος «δεν επιδιώκει σχέσεις με την κυβέρνηση, την ΕΠΟ και την αθλητική Δικαιοσύνη».

A- A A+

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε με ανακοίνωση στην απόφαση του αθλητικού δικαστή της Super League για τον (διακοπέντα) αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» υπογραμμίζουν πως αποτελούν «το εξιλαστήριο θύμα» επειδή ο σύλλογος «δεν επιδιώκει σχέσεις με την κυβέρνηση, την ΕΠΟ και την αθλητική Δικαιοσύνη».

H ανακοίνωση:

«Μετά την εξοντωτική ποινή που επέβαλε στον Παναθηναϊκό η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, η Π.Α.Ε. θα ασκήσει έφεση. Μέχρι τότε μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε:

-Τη σεζόν 2014-15 για την προκλητική συμπεριφορά του προπονητή της αντίπαλης ομάδας που ξεσήκωσε τον κόσμο, με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 100.000 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας μας με 2-1).

-Τη σεζόν 2015-16 για μια φωτοβολίδα με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 190.000 ευρώ πρόστιμο, μαζί την απόφαση του Υφυπουργού Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 13 μέχρι τη λήξη της σεζόν μαζί με επιπλέον 90.000 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ).

-Την εφετινή σεζόν για ένα μισοάδειο κουτάκι μπύρα με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών από τα play offs, αφαίρεση δύο βαθμών από τη νέα σεζόν, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 41.500 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ που διεκόπη ενώ η ομάδα μας προηγούνταν 1-0).

Ο Παναθηναϊκός, επειδή δεν επιδιώκει να έχει σχέσεις με την κυβέρνηση, την ΕΠΟ και την αθλητική Δικαιοσύνη, αποτελεί σταθερά το εξιλαστήριο θύμα πάνω στο οποίο εφαρμόζονται σε ετήσιο βαθμό οι πλέον αυστηρές ποινές».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις