Κλειστά την Τρίτη τα δημοτικά σχολεία στη Λέσβο

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 21:22
UPD:21:30
INTIME NEWS/ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, αύριο Τρίτη θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση αφού έχει αξιολογηθεί η κατάσταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

A- A A+

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λέσβο λόγω του σεισμού, με απόφαση του δημάρχου του νησιού Σπύρου Γαληνού.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την αναβολή των αυριανών πανελλαδικών εξετάσεων των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στη Λέσβο και τη Χίο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, αύριο Τρίτη θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση αφού έχει αξιολογηθεί η κατάσταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έχει διαμορφωθεί πληρέστερη εικόνα της κατάστασης των σχολικών συγκροτημάτων που έχουν οριστεί ως εξεταστικά κέντρα σε Λέσβο και Χίο.

Τέλος με ανακοίνωση του πρύτανη του πανεπιστημίου Αιγαίου Στέφανου Γκρίτζαλη γνωστοποιείται ότι αύριο Τρίτη οι εξετάσεις στη Μυτιλήνη θα διεξαχθούν κανονικά.

Όπως τονίζει ο πρύτανης «αν αύριο πρωί Τρίτης, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, διαπιστωθεί οποιαδήποτε υποψία προβλήματος, σε οποιοδήποτε κτίριο του ιδρύματος, τότε προφανώς δεν θα διεξαχθούν εξετάσεις».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή