«Αποστολή»: Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Λέσβου

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 14:04
UPD:14:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ
A- A A+

Ανθρωπιστική βοήθεια δεκάδων τόνων σε τρόφιμα, ρουχισμό και εμφιαλωμένο νερό παραδίδει η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των σεισμόπληκτων στη Λέσβη, ενώ παράλληλα θα καταγράψει τι είδους ανάγκες και προβλήματα έχουν προκύψει σε κατοίκους του νησιού.

Ήδη στη Μυτιλήνη βρίσκεται ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» Κωνσταντίνος Δήμτσας με συνεργάτες του.

Ο κ. Δήμτσας επισκέφθηκε τη Βρίσα και τα χωριά της επαρχίας Πλωμαρίου, συνομίλησε με κατοίκους που έχουν υποστεί καταστροφικές ζημιές στα σπίτια τους

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εξέφρασε την αγωνία του και ζήτησε από την «Αποστολή» να σταθεί δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων που κατέρρευσαν τα σπίτια τους στη Βρίσα, στο Πλωμάρι και όπου αλλού. Ακόμη να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης Ερεσού και Πλωμαρίου στη παροχή οποιασδήποτε κοινωνικής παρέμβασης και ουσιαστικής βοήθειας.

Ο κ. Δήμτσας επισκέφθηκε τη Βρίσα και τα χωριά της επαρχίας Πλωμαρίου, συνομίλησε με κατοίκους που έχουν υποστεί καταστροφικές ζημιές στα σπίτια τους ενώ συγχρόνως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τις τοπικές αρχές, το στρατό και τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ερεσού και Πλωμαρίου Ιάκωβο. 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή