Μουσικές Δευτέρες στον λόφο του Στρέφη

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 08:00
UPD:14:23
A- A A+

Ο λόφος του Στρέφη  φιλοξενεί και αυτό το καλοκαίρι  δράσεις πολιτισμού,  με τον κύκλο εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από τις 26 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με νέο πολιτιστικό προφίλ, ο λόφος του Στρέφη θα φιλοξενήσει μοναδικές συναυλίες που προσφέρουν μία ακόμη πολιτισμική ανάσα δροσιάς στην καλοκαιρινή απόδραση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης, αναδεικνύοντας παράλληλα τον χώρο, την περιοχή και τους ανθρώπους της. Αγαπημένοι καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα ανεβαίνουν στη σκηνή για να ενθουσιάσουν το κοινό, παρασύροντάς το σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι.

Μανώλης Φάμελλος - Στάθης Δρογώσης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δευτέρα 26 Ιουνίου

Πρώτη φορά από τα παλιά
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης σε μια ακουστική συναυλία με ανέκδοτα και «πειραγμένα» τραγούδια τους.

Καλλιόπη Βέττα  - Χάικ Γιαζιτζιάν.

Δευτέρα  3 Ιουλίου

Στις Γειτονιές του κόσμου…
Η Καλλιόπη Βέττα και ο Χάικ Γιαζιτζιάν σε ένα μουσικό ταξίδι χωρίς διαβατήρια, ένα ταξίδι που περνά μέσα από οικείες μνήμες, αλλά και από πρωτόγνωρα και ασυνήθιστα ηχητικά μονοπάτια.

Δευτέρα  10 Ιουλίου

Αθήνα - Θεσσαλονίκη ‐ Κωνσταντινούπολη
Συναυλία με τους Rebeletiko. Τρεις πόλεις που μοιράζονται τις ίδιες θάλασσες. Τρία λιμάνια που ένωσαν τόπους και ανθρώπους  σε μία πορεία, καθώς το κύμα του Αιγαίου σμίγει με του Βόσπορου. Τρεις φωνές που οδηγούν και φωτίζουν μικρές και μεγάλες ιστορίες των πόλεων.  

Δευτέρα  17 Ιουλίου

Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων τιμά έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες του έντεχνου τραγουδιού, τον Σταύρο Ξαρχάκο, με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του. Ερμηνεύουν οι Δώρα Λοΐζου και Μανώλης Σκουλάς.

Πληροφορίες
Τηλ. 210 52 84 854 |www.opanda.gr

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή