Θερμά συγχαρητήρια από Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ προς την εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 23:51
UPD:30/07/2017 14:05
Facebook/Deaflympics Hellenic Team
A- A A+

Τα θερμά συγχαρητήρια προς την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, στη Σαμψούντα της Τουρκίας, εξέφρασαν τα πολιτικά κόμματα της χώρας.

«Η Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών με τον τεράστιο άθλο της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια. Χαρά για την σπουδαία αθλητική διάκριση και υπερηφάνεια για τα μαθήματα ζωής που μας χαρίζει» επεσήμανε η Ν.Δ.
 
Και πρόσθεσε: «Τα κορίτσια απέδειξαν ότι με θέληση και σκληρή προσπάθεια καμία δυσκολία δεν είναι ανυπέρβλητη, κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος. Τις συγχαίρουμε και ευχόμαστε να συνεχίσουν να μας προσφέρουν εθνικές επιτυχίες».

«Τα κορίτσια μας με τη δυναμική τους εμφάνιση και τη θριαμβευτική  τους νίκη, κατέκτησαν δικαιωματικά την κορυφή του κόσμου και έκαναν την Ελλάδα υπερήφανη» τόνισε, από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ότι συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ τα εύσημα στην εθνική ομάδα απένειμαν τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή