Μπακς και NBA απαντούν στην ΕΟΚ για τον Αντετοκούνμπο

«Ο τραυματισμός έχει επιβεβαιωθεί και κάθε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής»
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 10:08
UPD:10:59
USA Today Sports/Jeff Hanisch
A- A A+

Στην κατηγορηματική διάψευση των ισχυρισμών της ΕΟΚ ότι υπήρχε εξαρχής οργανωμένο σχέδιο για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Eurobasket 2017 προχώρησαν, με κοινή τους δήλωση, το ΝΒΑ και οι Μιλγουόκι Μπακς. 

«Το ΝΒΑ και οι Μιλγουόκι Μπακς ακολούθησαν το απαιτούμενο πρωτόκολλο που προβλέπεται στη συμφωνία του ΝΒΑ με τη FIBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό που έχει επιβεβαιωθεί μέσω πολλαπλών εξετάσεων και κάθε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, λίγο αργότερα οι Μπακς εξέδωσαν, διά του τζένεραλ μάνατζέρ τους, νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται με περισσότερες λεπτομέρειες στο ιστορικό της υπόθεσης τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην Κίνα, ο υπεύθυνος ενδυνάνωσης της ομάδας υπέβαλλε τον παίκτη σε μια σειρά ασκήσεων για να αξιολογήσει το γόνατό του και ανέφερε ότι εξακολουθούσε να παρουσιάζει σημαντικό πόνο σε βασικές κινήσεις.

Όπως επισημαίνει η ομάδα του NBA, μετά την εξέταση της σχετικής έκθεσης που υποβλήθηκε, ο γαιτρός των Μπακς  συνέστησε στον διεθνή άσο να σταματήσει να αγωνίζετα λόγω του επαναλαμβανόμενου πόνου στο γόνατο. Αντίθετα, όπως αναφέρεται, θα ήταν καλύτερο να επιστρέψει στο  για περαιτέρω αξιολόγηση και για να ξεκινήσει ένα δομημένο, καθημερινό πρόγραμμα αποκατάστασης.

  

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις