Ν.Δ.: Με φιέστες δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 22:19
UPD:22:23
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Με φιέστες δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, με φόντο την εκδήλωση για την παρουσίαση της «Εθνικής Στρατηγικής για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση», η οποία πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Μπενάκη παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, καταλόγισε στον κ. Τσίπρα ότι  «ανέξοδα και ανεύθυνα παριστάνει τον μεταρρυθμιστή της Δημόσιας Διοίκησης».

«Βέβαια το ακροατήριό του μικραίνει όλο και περισσότερο», πρόσθεσε ο κ. Γεωργαντάς, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι 2,5 χρόνια τώρα «ξηλώνει τις μεταρρυθμίσεις που είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση και η πραγματικότητα στη Δημόσια Διοίκηση είναι: Κομματικοποίηση, στρατιές μετακλητών και συμβασιούχων, τοποθετήσεις συγγενών και κολλητών σε θέσεις ευθύνης, χειροτέρευση της θέσης της χώρας στη διαφθορά, ατιμωρησία των επίορκων και αναξιοκρατία».

«Σήμερα επιχείρησε να αντιγράψει την Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας. Κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αναρωτιέται γιατί του πήρε 2,5 ολόκληρα χρόνια για να κατανοήσει ότι η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η σωστή», συμπλήρωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. και κατέληξε:

«Είναι προφανές ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, δεν έχει την πολιτική βούληση και δεν μπορεί να τις κάνει πράξη. Όσες γραφικές φιέστες κι αν πραγματοποιήσει».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή