Η συναυλία του Ψαραντώνη μεταφέρεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου

Στις 11 Οκτωβρίου
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 18:41
UPD:19:04
Aγγέλα Σκουλά
A- A A+

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή του Ψαραντώνη και των καλών του φίλων που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Καλλιμάρμαρο Στάδιο αύριο, Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Η αλλαγή έγινε για διευκόλυνση των θεατών, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων εισέρχονται κανονικά στον νέο τόπο διεξαγωγής.

Εκλεκτικές του συγγένειες, οι μεγάλες του συμπράξεις, μια σειρά κορυφαίων προσώπων όλου του μουσικού τόξου θα συνυπάρξουν με τον μεγάλο Ψαραντώνη, ο οποίος θα κυριαρχήσει με όλα αυτά που τον συγκινούν και τον κινητοποιούν όλα αυτά τα χρόνια.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ: ΝΊΚΟΣ ΧΡΥΣΙΚΆΚΗΣ (2005)

«Εγώ ‘μαι που γεννήθηκα σε δέτες και φαράγγια
κι είχα τσ' αητούς για συγγενείς και φίλους τα γεράκια»  Πηγή: www.facebook.com/psarantonis

Σε αυτό το μεγάλο κάλεσμα, συμμετέχουν οι Δημήτρης Αποστολάκης (Χαΐνης), Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μανώλης Κονταρός, Μανώλης Λιδάκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Τάνια Τσανακλίδου, Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Ιταλός τραγουδοποιός Vinicio Capossela και πολλοί ακόμα αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Νέος και πανάρχαιος, μοντέρνος και αρχετυπικός

Ο Ψαραντώνης δεν είναι απλώς ένας δημιουργός της Κρήτης ή ένας έθνικ καλλιτέχνης με αναφορά στον τόπο του και στη μακρά περιπέτεια της οικογένειάς του με τη μουσική. Είναι ο ίδιος ένας φορέας της παράδοσης, αλλά και του πιο δημιουργικού και λαμπρού μετασχηματισμού της. Νέος και πανάρχαιος, μοντέρνος και αρχετυπικός, προκαλεί ρίγος, όπου κι αν εμφανίζεται, έχοντας αποκτήσει επάξια τη θέση θρύλου στο μουσικό στερέωμα. Τοπικός και παγκόσμιος, αυτοσχεδιαστικός, αλλά και βαθιά οργανωμένος, απρόοπτος και ανανεωτής, κουβαλάει τη ρίζα ενός πανάρχαιου τρόπου στην πιο σύγχρονη αποσκευή.

KOSTAS STAMOULIS

«Στη γκρεμισμένη τους φωλιά απάνω κελαηδούνε γι' αυτό ζηλεύω τα πουλιά, όχι γιατί πετούνε»  Πηγή: www.facebook.com/psarantonis

Συντελεστές

Ενορχηστρώσεις - διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Πλατύραχος, παραγωγή: Eventeam. Μαζί με τον Ψαραντώνη, οι: Γιώργος Ξυλούρης, Λάμπης Ξυλούρης, Νίκη Ξυλούρη.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή