Το κλειστό γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 16:05
UPD:18:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος (δεξιά) μαζί με τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη εγκαινιάζουν το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου. 

A- A A+

Τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου και των ανοιχτών γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην τελετή χοροστάτησε ο μητροπολίτης Νέας Σμύρνης, κ. Συμεών, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή του Τροκαντερό (μεταξύ του θωρηκτού «Αβέρωφ» και του γηπέδου Τάε Κβο Ντο), χρηματοδοτήθηκαν εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής. Αναπτύσσονται σε έκταση 30 στρεμμάτων που παραχωρήθηκαν από τα ΕΛΤΑ με σκοπό τη δημιουργία ενιαίου αθλητικού κέντρου μαζί με τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου στην παραλιακή ζώνη Παλαιού Φαλήρου.

Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κλειστό γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων 800 σταθερών θέσεων με δυνατότητα ανάπτυξης σε 1.200, γήπεδο ποδοσφαίρου για αγώνες και προπονήσεις Ακαδημιών, τέσσερα γήπεδα τένις και δύο κτήρια αποδυτηρίων.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή