«Πυρά» μεταξύ Στ. Θεοδωράκη - Γ. Καμίνη

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 21:36
UPD:21:42
Eurokinissi/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

«Πυρά» αντάλλαξαν ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης και ο επικεφαλής του Ποταμιού και συνυποψήφιός του Σταύρος Θεοδωράκης. 

«Με θλίψη ακούσαμε τον κ. Καμίνη να επιτίθεται στον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας ότι στηρίζεται μόνο στην εικόνα του και το life style, κατηγορία δανεισμένη από τη λασποθήκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την εποχή που ιδρύθηκε "Το Ποτάμι"» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα, απαντώντας στον κ. Καμίνη. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον ρ/σ Alpha είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως ο κ. Θεοδωράκης δεν μπορεί να ηγηθεί μίας παράταξης «γιατί δεν ηγείσαι εδωπέρα με κύριο προσόν το life style και την εικόνα, πρέπει να έχεις ένα βαθύ περιεχόμενο αποκάτω, πρέπει να υπάρχει ένα υπόστρωμα όπου να μιλάμε για την ουσία των πραγμάτων».

«Λυπούμαστε γιατί με τις ανυπόστατες κατηγορίες του δεν προσβάλει μόνο τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και τα μέλη και τα στελέχη του Ποταμιού που στήριξαν στα δύσκολα τον κ. Καμίνη» προσθέτει το κόμμα, σημειώνοντας πως «εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και δεν θα μπούμε σε λασπομαχία».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή