Γ. Μανιάτης: Οι ηγεσίες της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 14:52
UPD:15:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
A- A A+

«Οι ηγεσίες τόσο της ΔΗΣΥ όσο και του Ποταμιού ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν κι αυτό είναι, η στασιμότητα της ΔΗΣΥ στο 7% και η κατάρρευση του Ποταμιού στο 1,5%», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης, επισημαίνοντας την «ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία της προοδευτικής παράταξης».

Για την αντιπαράθεση Στ. Θεοδωράκη - Γ. Καμίνη σημείωσε πως το «σχόλιο περί lifestyle, είναι ανεπίτρεπτο» και ότι αν υπάρχει σύγκρουση αυτή θα έπρεπε να είναι για θέσεις, για απόψεις.

Σχολιάζοντας παλαιότερη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, ο κ. Μανιάτης δήλωσε ότι ο κ. Καμίνης «εννοεί να είναι επικεφαλής μερικής απασχόλησης, αφού έχει ξεκαθαρίσει ότι θα διατηρήσει και τη θέση του στο Δήμο». «Ο ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης πρέπει να είναι κάθε μέρα πλάι στον πολίτη και στη Βουλή» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την ενότητα της παράταξης μετά την εκλογή ηγεσίας και τις προεκλογικές εντάσεις, ο κ. Μανιάτης σημείωσε πως γι΄ αυτούς τους λόγους προτείνει «την ενοποίηση των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ΔΗΣΥ και Ποταμιού, με πρόεδρο τον εκλεγέντα επικεφαλής ο οποίος θα πρέπει να είναι βουλευτής».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή