Μουντιάλ 2018: Θα ταυτοποιηθούν οι θεατές στον αγώνα Ελλάδα - Κροατία

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 23:54
UPD:23:59
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Οι ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας ενόψει του αγώνα των πλέι οφ για το Μουντιάλ της Ρωσίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία, στις 12 Νοεμβρίου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», συζητήθηκαν σήμερα στη Γ.Α.Δ.Α., σε συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας με εκπροσώπους της Ε.Π.Ο.

Δεδομένης της υψηλής επικινδυνότητας και των ιδιορρυθμιών του αγώνα, λόγω και της προηγούμενης αρνητικής εμπειρίας για την Ομοσπονδία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφασίστηκε –μεταξύ άλλων μέτρων- η πλήρης ταυτοποίηση των εισερχομένων φιλάθλων.

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώνει τους φίλους της «γαλανόλευκης» ομάδας που θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον αγώνα, ότι κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου και προκειμένου να εισέλθουν σε αυτό θα πρέπει να επιδεικνύουν απαραιτήτως, μαζί με το εισιτήριο/πρόσκληση και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, ενώ προβλέπεται έλεγχος, εφόσον φέρουν μαζί τους, οποιουδήποτε είδους αποσκευή, σακίδιο, τσάντα ή άλλο αντικείμενο.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις