Υπόθεση ΜΕΒΓΑΛ: Αρνήθηκε την κατηγορία της εκβίασης ο Κ. Κωνσταντινίδης

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2006 16:01
A- A A+

Ολοκληρώθηκε η απολογία του προφυλακισθέντος για την υπόθεση εκβιασμού της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, στον 14ο ειδικό ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη, που διερευνά την υπόθεση. Στο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε σήμερα στον ανακριτή, ο Κ. Κωνσταντινίδης αρνείται την κατηγορία της εκβίασης και υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ κ. Παπαδάκης τού προσέφερε χρήματα για την εξυπηρέτηση που προσέφερε στη ΜΕΒΓΑΛ.

Ο κατηγορούμενος αναφέρει επίσης ότι οι συγκατηγορούμενοι του, Παναγιώτης Αδαμόπουλος και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, ήταν σε πλήρη γνώση κάθε συνεννόησης που είχε ο ίδιος με την ηγεσία της ΜΕΒΓΑΛ, αλλά και για το «χρηματικό δώρο» που προτίθετο να κάνει ο κ. Παπαδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντινίδης πριν από περίπου ένα μήνα είχε αρνηθεί να απολογηθεί, υποβάλλοντας αίτημα να προηγηθεί της απολογίας του σειρά ανακριτικών πράξεων, ενώ είχε υποβάλει στον ανακριτή απολογητικό υπόμνημα το οποίο δεν είχε υπογράψει. Ανακριτής και εισαγγελέας είχαν θεωρήσει την άρνησή του ως τυπική απολογία και είχαν αποφασίσει την προφυλάκιση του.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή