Στ. Θεοδωράκης: Ο νέος φορέας θα χτιστεί πάνω στην ενότητα

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 23:21
UPD:23:29
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Η μεγάλη συμμετοχή και αυτή τη δεύτερη Κυριακή δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις, ο νέος φορέας θα χτιστεί πάνω στην ενότητα, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, συγχαίροντας τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της στις εκλογές για τον αρχηγό του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ελπίζω ότι οι επόμενες μέρες θα είναι οι πρώτες μιας νέας εποχής για την προοδευτική παράταξη: Φιλελεύθεροι, κεντρώοι, οικολόγοι, σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστεροί, πρέπει να ενώσουμε την δύναμη μας. Η πατρίδα έχει ανάγκη από γενναίες συμμαχίες, τολμηρές προτάσεις και δίκαιες πολιτικές, σημείωσε, προσθέτοντας ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός,αλλά είναι ο μόνος που έχουμε μπροστά μας.

Ο κ. Θεωδοράκης συνεχάρη επίσης τον Νίκο Ανδρουλάκη «για το καλό αποτέλεσμα που κατέγραψε, όπως επίσης τον πρωτοεμφανιζόμενο στην κεντρική σκηνή Γιώργο Καμίνη και τους άλλους υποψηφίους».

Καταλήγοντας ευχαρίστησε τους εθελοντές, «από τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του μέχρι τα παιδιά των εφορευτικών επιτροπών στις κάλπες όλης της Ελλάδας». «Ξεκουραστείτε και από αύριο δουλειά» σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή