Κεντροαριστερά: Οι προτάσεις Φ. Γεννηματά σε Στ. Θεοδωράκη εν όψει του ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα

Στόχος ο συντονισμός των Κ.Ο. ΔΗΣΥ και Ποταμιού - Επιδίωξη το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα να γίνει μέχρι το τέλος Μαρτίου
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 17:54
UPD:17:58
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Πρόταση τεσσάρων σημείων κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά στον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, ξεκινώντας την Πέμπτη τις επαφές της με τα κόμματα και τους υποψηφίους για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το ιδρυτικό συνέδριο.

Βάσει πληροφοριών του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η κ. Γεννηματά έθεσε υπ’ όψιν του κ. Θεοδωράκη τις εξής προτάσεις:

  1. Συγκρότηση ενιαίου πολιτικού κέντρου. Πρόκειται να κληθούν να συμμετάσχουν οι βασικοί υποψήφιοι για την ηγεσία, καθώς επίσης και τα κόμματα και οι πολιτικές κινήσεις που έχουν εμπλακεί στο εγχείρημα.
  2. Σχηματισμός ευρείας και αντιπροσωπευτικής Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής για να «τρέξει» τις διαδικασίες προς το ιδρυτικό συνέδριο.
  3. Επιδίωξη είναι το συνέδριο να γίνει μέχρι το τέλος Μαρτίου.
  4. Άμεσος και θεσμικός συντονισμός των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, ώστε να δραστηριοποιούνται με ενιαίο τρόπο στη Βουλή.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή