ΔΗΣΥ: Ο ΥΠΕΞ ψεύδεται για να αποφύγει τις ευθύνες του

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 21:52
UPD:29/11/2017 01:01
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
A- A A+

«Άτοπες δικαιολογίες» και «ασύστολα ψεύδη» καταλογίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗΣΥ) στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο οποίος νωρίτερα έκανε λόγο για επικοινωνιακά τεχνάσματα, τόσο του βουλευτή της ΔΗΣΥ Ανδρέα Λοβέρδου, όσο και του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου

Σε ανακοίνωσή της, η Δημοκρατική Συμπαράταξη επισημαίνει ότι αναδεικνύεται «για άλλη μια φορά η απόλυτη ανικανότητα αυτών των ανθρώπων να διαχειριστούν υπεύθυνα τις εντολές που τους έδωσε ο ελληνικός λαός».

«Ο Πρωθυπουργός χθες θολώνοντας τα νερά επικαλέστηκε τηλεγράφημα του πρέσβη στο Ριάντ προς την Ελληνική Πολιτεία και είπε ότι είναι στη διάθεση των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων. Σήμερα το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ με ειδική εξουσιοδότηση, την οποία και επικαλέστηκε επισκέφτηκε το υπουργείο και ζήτησε να λάβει γνώση του τηλεγραφήματος για να πάρει την απάντηση ότι δεν είχαν καμία σχετική ενημέρωση και εντολή», σημειώνει η ΔΗΣΥ.

Όπως συμπληρώνει, «ακολούθως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε την ανευθυνότητα και την έλλειψη συντονισμού. Ο υπουργός Εξωτερικών ψεύδεται εδώ και μέρες για να αποφύγει τις ευθύνες του».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή